top of page

Fotoshoot

Inge Baan

Fotografie

inge baan

fotoshoot bollenstreek

newbornfotografie

wat kost een fotoshoot

Lisse 

  • Foto van schrijveringebaan

De meest gestelde vraag...

Bijgewerkt op: 9 jul. 2020Heb je nog tips qua kleding? Dat is de meest gestelde vraag voor het plannen van een familie shoot of kids shoot.

Hieronder geef ik wat tips;


Casual dat zie ik het liefst, kleding waar jullie je prettig in voelen.

Happy people is Happy pictures!

Bij een familie shoot denk je al snel aan; allemaal een wit overhemd en spijkerbroek, persoonlijk vind ik dit al snel saai overkomen. Geef je foto een persoonlijk karakter. Met het afstemmen van kleding zorg je ervoor dat iedereen op de foto 1 geheel vormt.

Denk bij het afstemmen van de kleding aan verschillende kleur tinten, zo past blauw perfect bij wit en grijs. Ga je voor warme tinten denk dan eens aan geel en blauw met een touch naturel. Vermijdt zwarte kleding en felle prints en logo's, dit tekend op de foto erg af! Vooral als de rest van de familie in lichte kleding is. Pas de stijl aan elkaar aan, gaan we voor winters of zomers? Warme trui of zomerse top? Let op bij koud weer dat jullie niet allemaal in de ski jas staan, een leuke warme shawl of dikke deken is een stuk leuker!

Denk ook eens aan de omgeving waar de shoot plaats vindt, bij een strand locatie passen blote voeten, een leuke hoed, wapperende jurken.... en gaat een hoge hak minder makkelijk! Terwijl een bos foto weer lekker ruig mag zijn. Ik hoop dat je wat met de tips kunt maar de belangrijkste regel is; Wees jezelf!


Bij onderstaande groepsfoto was de dresscode pastel, en dat pakte verrassend leuk uit!

Voorjaarstinten;


Zomerse tinten ( ok! ok! ik geef het toe, ben dol op zoete jurkjes bij kleine en grote meisjes)
Voor een wat stoerdere look, in de stad;Ook als je een fotoshoot in de herfst boekt, kun je je aanpassen aan het seizoen.


Mocht je twijfelen welke dresscode het beste bij de omgeving en het seizoen past, neem gerust contact met mij op, ik denk graag met jullie mee.
238 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page