top of page

Fotoshoot

Inge Baan

Fotografie

inge baan

fotoshoot bollenstreek

newbornfotografie

wat kost een fotoshoot

Lisse 

Maarten & Marjorie


Ik begin deze prachtige dag bij de bruidegom; Maarten, Mannen zijn altijd snel met aankleden dus ging ik lekker optijd naar de Bruid. Tot mijn verassing was ze er nog niet, er was ook totaal geen stress moment, ze zat nog heerlijk bij de kapper…

Haar prachtige jurk hangen we op in de tuin; die prachtig is aankleed met witte gladiolen.

Maarten ontmoet Marjorie in de tuin van haar ouders. Daarna gaan we door naar de fotolocatie in de Olmenhorst. Wat heerlijk groen daar. De Ceremonie vindt plaats in het gemeentehuis van Hillegom. Met een klein gezelschap door naar Nederzandt; wat een top locatie met 25 graden en een heerlijk zonnetje. Wat een ontspannen sfeer! Tijdens de borrel maakten we de groepsfoto's met prachtig uitzicht op de duinen en zee. Toen de zon wat ging zakken maakten we nog een mini reportage op de top van de duinen. Geniet van de heerlijke plaatjes,

With Love,

Inge


1.009 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page