top of page

Fotoshoot

Inge Baan

Fotografie

inge baan

fotoshoot bollenstreek

newbornfotografie

wat kost een fotoshoot

Lisse 

Als het leven je weer toelacht!


Het is al weer een poosje geleden dat ik in

Katwijk

was voor deze bijzondere foto reportage.

Sarine gaf haar schoonmoeder een foto shoot cadeau, met een wel hele bijzondere reden;

Na een lange en zware periode van ziekte is zij weer genezen en schoon verklaard!

Ik ontmoette de familie op het strand van Katwijk, met echt hollands weer! Er kon elk moment een plensbui losbarsten, en dat deed het… We haastten ons naar de dichtstbijzijnde strandtent, en onder het genot van warme choco met slagroom heb ik de familie beter leren kennen! Een echte persoonlijke reportage is het geworden, de blik waarbij je als zoon trots naar je moeder kijkt!

Wat is het geweldig om deze gebeurtenis te mogen vastleggen! Ik voel me vereerd!

- That's why i love my job -

191 weergaven0 opmerkingen
bottom of page