top of page

Fotoshoot

Inge Baan

Fotografie

inge baan

fotoshoot bollenstreek

newbornfotografie

wat kost een fotoshoot

Lisse 

  • Inge

Kleine JoshuaAfgelopen zaterdag mocht ik de kleine Joshua fotograferen. Wat een heerlijke baby. Ik heb al heel veel babies voor de lens gehad, maar zo zoet tref ik ze niet heel vaak aan. Hij was niet wakker te krijgen, zonder dat hij iets in de gaten gehad heeft, hadden we er al een halve reportage opzitten.

Na een kleine verschoon sessie en een nieuw outfit werd hij een beetje wakker. Heerlijk die geluiden van een pasgeboren baby. Tussen de foto's door kreeg de kleine man nog lekker even een flesje melk. Ook daar is tijd voor tijdens een new born sessie.

Joshua is hier ongeveer 1 maand oud.
92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page