top of page

Fotoshoot

Inge Baan

Fotografie

inge baan

fotoshoot bollenstreek

newbornfotografie

wat kost een fotoshoot

Lisse 

All about the parc


summer @ the park-1.jpg

Ken je dat? Van die kleine fijne plekjes die niet ver van je huis zijn, waar je even lekker met je blote voeten in het gras kunt, de kids kunnen rollen, dollen en rennen. In Sassenheim heb ik zo'n plekje, een groene oase. Afgelopen maand ben ik er al verschillende keren geweest en maar liefst vier familie shoots gemaakt. En elke keer weer vanuit een ander perspectief en achtergrond, maar wel de relaxte sfeer. En dat op nog geen 10 minuten van m'n huis!

Wil jij ook een ontspannen fotoshoot op een relaxte locatie? Boek dan hier!

webs-1.jpg

famvandijk-8-2.jpg
okg-1.jpg
fl-1.jpg

websid-1.jpg
stro-1.jpg


70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page