top of page

Fotoshoot

Inge Baan

Fotografie

inge baan

fotoshoot bollenstreek

newbornfotografie

wat kost een fotoshoot

Lisse 

  • Foto van schrijveringebaan

Family-Time


viervoetjes-1.jpg

Wat was het ontzettend leuk om Chantal & Carlos weer te ontmoeten.

Een paar jaar geleden ontmoette ik hen voor het eerst. Ik mocht hun prachtige huwelijk vast leggen. Chantal was toen al zwanger en belde me een paar maanden later met de vraag of ik haar kleine dochtertje Josephine wilde fotograferen! Enorm leuk! en wat had ze een enorme haardos! Geweldig. Een maand geleden belde ze me weer op, met geweldig nieuws en deze keer mocht in hun zoontje Olivier op de foto zetten. Geniet zelf maar even mee van deze ontspannen familie foto's.

viervoetjes-1-10.jpg
viervoetjes-1-3.jpg
viervoetjes-1-2.jpg
viervoetjes-1-4.jpg
viervoetjes-1-5.jpg
viervoetjes-1-7.jpg
gezin.jpg


98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page