Fotoshoot

Inge Baan

Fotografie

inge baan

fotoshoot bollenstreek

newbornfotografie

wat kost een fotoshoot

Lisse 

  • ingebaan

Family-Time


Wat was het ontzettend leuk om Chantal & Carlos weer te ontmoeten.

Een paar jaar geleden ontmoette ik hen voor het eerst. Ik mocht hun prachtige huwelijk vast leggen. Chantal was toen al zwanger en belde me een paar maanden later met de vraag of ik haar kleine dochtertje Josephine wilde fotograferen! Enorm leuk! en wat had ze een enorme haardos! Geweldig. Een maand geleden belde ze me weer op, met geweldig nieuws en deze keer mocht in hun zoontje Olivier op de foto zetten. Geniet zelf maar even mee van deze ontspannen familie foto's.


91 keer bekeken0 reacties
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

copyright Inge Baan fotografie & styling |

Fotograaf Lisse